четверг, 29 января 2015 г.

Енергія добра


«Боротьба зі злом не робить людину поборником добра.»: сказав одного разу старигань Хем, Хемінгуей себто. У дитинстві тай зараз усі складні для нашого розуміння речі нам пояснюють на пальцях. Взагалі, я вважаю, що тема добра є доволі складна і важлива у будь-який час, а саме у час, коли усі ми потребуємо єднання, допомоги та підтримки.

Тож, щоб прояснити декілька моментів я хочу звернутися до одної простої але достатньо зрозумілої форми передачі інформації – абетки.


Друзі – як одна з найважливіших складових у житті кожного. Саме друзі допомагають нам розрізняти добро та зло, корисні вчинки від тих, що не мають права на повагу. Друзі повинні стати каталізатором енергії добра, такими собі батарейками, що утримують цю енергію та випромінюють її.

Оточуючі – також досить важливий та впливовий чинник на наше формування. Тут вже я рекомендую не чекати добра від інших, а почати робити його, не сподіваючись на відплату.

Бажання – бо без нього втрачає сенс будь-яка мета. Кожен повинен прагнути зробити щось добре, корисне, випромінювати цю енергію добра.

Робота – над ким? Насамперед над собою, бо без цього ніяк. Треба докладати максимум зусиль, щоб власна енергія передавалася іншим. Готовність сказати добре слово першим – найнеобхідніший крок.

Опора, вона ж і є підтримка від друзів та оточуючих, бо у великому світі наш маленький вогник добра не протримається довго, йому необхідна допомога. А ще, можливо опір. Опір злу та негативу, якого вистачає.

Хто не змагається, той не перемагає, хто нічого не робить, той нічого не отримає. Енергія добра, ніби чарівний птах - не кожен здатен спіймати його за хвіст, а палає він яскраво та вічно.

Комментариев нет:

Отправить комментарий